Eidsvoll Arbeiderparti - Vidar Hansen

Den lange valgkampen

av listekandidat Vidar Hansen

Valget i år er i aller høyeste grad et personvalg. På valglistene står navn på personer som man ønsker skal representere seg selv og sine meninger, ønsker og håp for de neste fire årene.

Jeg står som nr. 7 på Arbeiderpartiets liste. Sammen med meg på lista står personer jeg verdsetter og som har god kunnskap om kommunen. Vi er mange nye, men jeg opplever et sterkt samhold i Arbeiderpartiet og vi jobber sammen for Eidsvoll og for framtida. 

Jeg har jobbet som leder i offentlig sektor i over 20 år, med et fokus på innovasjon. Dette gir meg en styrke når jeg ser på utfordringsbildet til Eidsvoll. Det er ingen tvil om at vi går en ny tid i møte med endring i tjenestene, og et økt behov for ressurser innen eldreomsorg. Arbeiderparti har i sitt program forpliktet seg til å levere, og det skal være trygt å bli gammel i Eidsvoll. 

Jeg kommer til å jobbe for barna våre og oppvekstsvilkårene i kommunen. Det betyr mye for meg personlig, men det er også en del av programmet til Arbeiderpartiet. Økonomien i kommunen betyr også mye. En sunn kommuneøkonomi gir rom for nye muligheter. Jeg er glad for at Arbeiderpartiet ikke vil kutte budsjett uten at vi er sikre på at tjenestene opprettholder kvalitet. Vi skal jobbe sammen med administrasjonen for å finne de beste løsningene. Jeg tror de store utfordringene løses sammen, og derfor blir Arbeiderpartiet et godt valg. 

Det viktigste for meg er likevel «den lange valgkampen». Det vil si alt vi gjør og får til politisk og i lokalsamfunnet mellom valgene. Ikke bare det vi snakker om og diskuterer i ukene før vi skal gå til stemmeurnene. 

I mitt hode er Arbeiderpartiet det naturlige valget. Dersom du i Eidsvoll ønsker å stemme på meg i et sterkt Arbeiderparti, setter du et kryss ved navnet mitt på stemmeseddelen.  Dersom du (mot formodning) skulle stemme et annet parti, kan du gi meg en slenger ved å skrive navnet mitt på stemmeseddelen. 

Eidsvoll, grunnlovsbygda, er en fantastisk kommune. Vi skal bo og leve sammen når solen skinner, men også være sammen i mer turbulente tider. Pandemier, høye renter og varierende strømpriser påvirker hver enkelt av oss, men også kommunen. Nå kommunen har utfordringer er det enda viktigere at vi bidrar inn. Jeg stiller på liste for å bidra inn. Arbeiderpartiets liste gir meg tro på gode løsninger. 

Godt valg!